Termékek 

Analitikai mérlegek

Társaságunk a Japán AND gyár minőségi termékeit forgalmazza. Az AND a HA, HM, HR, HX szériákkal kínál pontos precíz mérést a 0,1 mg-tól 200 g-os mérési tartományban főleg laboratóriumi és gyógyszertári alkalmazásokhoz.

A mérlegek mind az új design szerint készültek, ezzel esztétikusabbá, kellemesebbé téve a velük való munkát. Az összes új AND mérlegnél az előlap kialakítását úgy oldották meg, hogy a nagyméretű folyadékkristályos kijelző előtt – a régebben ill. más típusoknál alkalmazott műanyag fólia helyett – üveglap védi a kijelzőt az esetlegesen lehulló tárgyaktól. A mérlegek tokozata, alváza egy hidegen nyomott, porkohászati eljárással készített, robosztus alumínium szerkezet. Ez igen nagy önsúlyt biztosít, ezáltal a mérés pontossága nő, jobban kompenzálja az apró rezgéseket, ellenáll a fizikai behatásoknak.A HA szériában a motorosan nyitható és zárható üvegajtó biztosítja, a teherfelvevő elérését, a rezgés mentes kinyitást bezárást.

A HA, HM, HR, HX szériák is mind rendelkeznek közvetlen számítógépes csatlakozási felülettel. Opcióként rendelhető a mérlegekhez a nagyszámjegyes másodkijelző, etikett vagy vonalkód nyomtató, akkumulátoros tápegység, valamint a mérleg által vezérlet rezgőkanál is.

A mérlegek teljesen automata kalibrációs programmal rendelkeznek, a telepítést követően a mérlegek az Országos Mérésügyi Hivatal által hitelesíthetők.