Bemutatkozás

Csapatunk

Keressen bennünket igényeivel, hogy közösen megalkothassunk egy olyan mérlegrendszert, mely a saját referenciáink és az Ön vállalatának színvonalát egyaránt emeli.

Ügyvezető, műszaki igazgató.

Ügyvezető, műszaki igazgató.

Bejövő igények kezelése, tervezés, ajánlatok készítése, helyszíni egyeztetések.

peter.takacs@metrinwest.hu
06-20-9738-638

 

Irodavezető

Irodavezető

Számlázás, ajánlatok készítése, kalibráló labor adminisztráció.

judit.takacs@metrinwest.hu

 

Szervizvezető

Szervizvezető

Javítások,  karbantartások szervezése, telepítések, beüzemelések, mérlegszerviz

szerviz@metrinwest.hu

 

Laborvezető

Laborvezető

Kalibráló labor vezetése, kalibrálások ütemezése, NAH akkreditálás

kalibralas@metrinwest.hu

 

Kapcsolat

Meghatározó szerepet töltünk be a hazai mérlegpiacon

Közel három évtizede a hazai és a nemzetközi mérlegpiac jelentős résztvevője vagyunk. Cégünk, amely 1975-ben még az Integrál Mérlegipari Szövetkezet keretein belül tevékenykedett, annak átalakulásával 1994-ben Metrikond Bt. néven önállósodott, majd a közelmúltban alakult át Metrinwest kft-vé. A társaság dinamikus fejlődése megkövetelte, hogy elkezdjünk egy, az egész ország területére kiterjedő hálózatot kiépíteni. A nyugati régióban szombathelyi, a keleti régióban kazincbarcikai székhellyel állunk partnereink rendelkezésére.

Év tapasztalat

1996-óta foglalkozunk ipari mérésekkel, vasúti alkalmazásokkal.

Elégedett ügyfél

Célunk a hosszútávú együttműködés, a megbízható technológia.

Hozzáértő szakember

Társaságunk működését elkötelezett szakembergárda biztosítja.

Metrinwest, Mindent mérlegelve…

Tisztelt leendő Partnerünk! Üdvözöljük oldalunkon.

Társaságunk tevékenységi köre a rendkívül széles mérlegskálából az ipari és technológiai mérésekre specializálódott. Szakterületünkön teljes körű szolgáltatást nyújtunk, a tervezéstől a kivitelezésig megrendelőink igénye szerint. Magyarországon több száz kisebb-nagyobb vállalkozást, köztük számos hazánkba beruházó nemzetközi vállalatot segítettünk az általunk telepített mérlegekkel belső minőségbiztosítási rendszerük kialakításában.

 

A technológiai mérések mindig speciálisak és éppen ezért egyediek is. Egy weboldal keretein belül, csak az alapsémák felvázolására nyílik lehetőség, a konkrét feladatot mindig a helyszín, az igények és a lehetőségek együttesen határozzák meg. Oldalainkat átnézve rövid betekintést nyújtunk Önnek termékeink skálájára, fontosabb műszaki paramétereire vonatkozóan.

Keressen bennünket igényeivel, hogy közösen megalkothassunk egy olyan mérlegrendszert, mely a saját referenciáink és az Ön vállalatának színvonalát egyaránt emeli

Kapcsolat

Keresse bizalommal szakmai csapatunkat! Hozzáértő, sok éves tapasztalattal rendelkező kollégáink megválaszolják minden, a mérlegtechnikával kapcsolatban felmerülő kérdését!

iroda@metrinwest.hu

+36 (94) 343-345

9700 Szombathely, Zanati út 4. (Pálya u. felöl)

9700 Szombathely, Juhász Gyula u. 18.