Termékek 

Címkenyomtató mérlegek

A címkenyomtató mérőrendszereket elsősorban élelmiszeripari, húsipari felhasználásra terveztük és fejlesztettük ki. A mérleg teherfelvevők és a kiértékelő elektronikák, a vonatkozó élelmiszeripari előírásoknak megfelelően teljesen saválló kivitelűek. A helyi adottságoknak megfelelően kialakítva az elektronikus részek víz, pára és nedvesség ellen védett kialakításúak. A fokozott ipari körülményekre (rendszeres nagynyomású mosóval való tisztítás) javasoljuk a megerősített védelmű IP 68 védettségű mérlegcelláinkat, kiértékelő elektronikáinkat.

A címkenyomtató elektronikához, a nyomtatást végző egységhez az általunk forgalmazott valamennyi teherfelvevő és mérőelektronika illeszthető, a nyomtatási feladat elvégezhető. A nyomtatás kombinálhatóságában megkülönböztetünk az Önök igényei szerinti: egyszerű nyomtatási feladatot és a komplex változtatható szövegtartományú nyomtatási feladatot.

Az egyszerű nyomtatási feladatnál a mérőelektronika processzoros egységébe, a választható 9 nyomtatási kép, egy előre elkészített szövegformátum kerül beégetésre. Az előlapi gombok segítségével kiválasztható, a nyomtatandó szöveg típusa (előre beégetett terméktípusok, sarzsok, kezelők, műszakok, stb..) A komplex nyomtatási feladat elvégzésére alkalmas mérlegelektronikáik az élelmiszeripari címkenyomtatás, vonalkód nyomtatási feladatok kiszolgálására valók.a

A mérőelektronika a teherfelvevőre felhelyezett árúról automatikusan öntapadós etikettet nyomtat. Az etiketten feltünteti az előzetesen a mérőelektronika előlapról ill. a csatlakoztatható 101 gombos billentyűzetről bevitt adatokat az elkészített, szerkesztett formátumban. A nyomtatási felületen feltüntethető a MSZ. szerinti kódolású vonalkódos azonosító is. A különböző áruházláncok kívánalma szerint a vonalkód utolsó négy számjegyénél szabadon választható, hogy az aktuális súlyértéket, az árat, vagy egy magadott számsorozatot nyomtasson.

Az alkalmazott mérőelektronikákhoz minden esetben csatlakoztatható az adatfeldolgozó PC. A számítógépen az Önök igénye szerinti kialakításban készítjük el a vállalat belső adminisztrációjához, kódrendszeréhez legjobban illeszkedő mérlegelő, adatfeldolgozó szoftvert. A szoftveren folyamatosan nyomon követhető a címkéző mérlegen kiszerelt termékek, a termelésről anyagstatisztikák, vevő és gyártási kimutatások grafikonok, táblázatok készíthetők.