Termékek 

Közúti hídmérleg

Társaságunk a külföldön is oly népszerű acélhidas, közvetlen alátámasztásos mérlegkonstrukciót forgalmazza, telepíti, szervizeli. A mérleghíd előre gyártott acélszerkezet, amely az elkészített beton alaptestre bedaruzva 2 főegységből összeállítva kerül beszerelésre. A telepítési folyamat rendkívül gyors, valamint a mérleg nem helyhez kötött, egy új mérlegalap készítésével a mérleg áttelepíthető.

A mérleghíd a gépkocsik nyomvonalában párosával elhelyezett I-szelvényekből áll, hegesztett kereszttartókkal, bordáslemez járófelülettel. Ez a konstrukció rendkívül masszív robosztus kivitel, amely az igen nagy öntömegnek köszönhetően jól viseli a hirtelen fékezéseket, indulásokat, a jelentkező dinamikus hatásokat.

 

A mérlegszerkezeteket a gyártelepen 5 rétegben festve készre szerelve tároljuk, a mérleghidakból a 6m-s-től a 18m-s-ig folyamatos raktárkészletet biztosítunk.

Az alkalmazott mérőelektronikákhoz minden esetben csatlakoztatható az adatfeldolgozó PC. A számítógépen az Önök igénye szerinti kialakításban készítjük el a vállalat belső adminisztrációjához, kódrendszeréhez legjobban illeszkedő mérlegelő, adatfeldolgozó szoftvert. A mérlegelt gépjárművekről mérlegjegy nyomtatható, a gyűjtött göngyölített adatokról anyagstatisztikák, kimutatások készíthetők.

Az igény felmerülését követően -a 4 hét betonkötést beleszámítva- az ötödik héten Önök az Országos Mérésügyi Hivatal által hitelesített komplett PC kiépítéssel rendelkező hídmérleggel dolgozhatnak. A mérlegalap elkészítéséhez pontos adaptált tervet, építészeti művezetést biztosítunk, igény szerint vállaljuk azonban a hídmérleg telepítésével kapcsolatos összes gyártási, építési, kivitelezési, engedélyeztetési munkálatok elvégzését is.

Az alábbi táblázatban rövid áttekintést biztosítunk közúti hídmérlegeink műszaki paramétereiről:

Típus Hídfelület Mérőképesség Lépésnagyság Megjegyzés
TMS-9  9*3m 30t 10kg 4 mérőcellás
TMS-10 10*3m 30t 10kg 4 mérőcellás
TMS-12 12*3m 30t 20kg 6 mérőcellás
TMS-14 14*3m 50t 20kg 6 mérőcellás
TMS-16 16*3m 60t 20kg 6 mérőcellás
TMS-18 18*3m 60t 20kg 6 mérőcellás
TMS-20 20*3m 60t 20kg 6 mérőcellás

TMS típusú akna-nélküli közúti hídmérlegek