Termékek 

Precíziós mérlegek

Társaságunk a Japán AND gyár minőségi termékeit forgalmazza. Az AND a HF, EK, EW szériákkal kínál pontos precíz mérést a 0,0001 g-tól 8000 g-os mérési tartományban főleg ötvös és gyógyszertári alkalmazásokba.

A mérlegek mind az új design szerint készültek, ezzel esztétikusabbá, kellemesebbé téve a velük való munkát.

Az összes új AND mérlegnél az előlap kialakítását úgy oldották meg, hogy a nagyméretű folyadékkristályos kijelző előtt üveglap – a régebben ill. más típusoknál alkalmazott műanyag fólia helyett – védi a kijelzőt az esetlegesen lehulló tárgyaktól. A mérlegek tokozata, alváza egy hidegen nyomott, porkohászati eljárással készített, robosztus alumínium szerkezet. Ez igen nagy önsúlyt biztosít, ezáltal a mérés pontossága nő, jobban kompenzálja az apró rezgéseket, ellenáll a fizikai behatásoknak.

A HF, EK, EW szériák is mind rendelkeznek közvetlen számítógépes csatlakozási felülettel. Opcióként rendelhető a mérlegekhez a nagyszámjegyes másodkijelző, etikett vagy vonalkód nyomtató, akkumulátoros tápegység, valamint a mérleg alá függeszthető alsó mérőtányér.

A mérlegek teljesen automata kalibrációs programmal rendelkeznek, a telepítést követően a mérlegek az Országos Mérésügyi Hivatal által hitelesíthetők.