Termékek 

Raktári mérlegek

Az elektronikus kivitelű raktári mérlegek a darabáruk mérésére, súly ellenőrzésre, raktári bizonylatok készítésére szolgálnak.

A raktári mérlegeknek két alapvető típusa különböztethető meg. Az egyszerűbb kivitelű úgynevezett hibrid mérlegek, és a tisztán elektronikus működésű lapmérlegek.

A hibrid mérlegek mechanikus szerkezettel rendelkeznek melyeknek előnye, hogy jobban viselik a teherfelvevőre jutó dinamikus ütéseket, terheléseket.

A tisztán elektronikus kivitelű raktári mérlegek viszont csökkentett karbantartási igénnyel, és egy fokozott folyamatos üzemi terhelhetőséggel rendelkeznek.

A mérlegekből igény szerint tudunk biztosítani festett kivitelű vagy teljesen saválló, nedvesség ellen védett típust. A mérlegek digitális kijelző egységei elhelyezhetők közvetlenül a mérleg melletti oszlopon, illetve a teherfelvevőtől távolabb is a falra szerelve.

A mérlegeinkhez további kiegészítőket is kínálunk, amelyek megkönnyítik és kényelmesebbé teszik a kezelőszemélyzet munkáját. Gondolunk itt például a festett, vagy saválló korlátra, a saválló görgő sorra, a beállított súlytartományt figyelő interface-re. Ezek mindegyike illeszthető bármely az Ön által kiválasztott raktári mérleg típushoz.

Az alkalmazott mérőelektronikákhoz minden esetben csatlakoztatható egy adatfeldolgozó PC. A számítógépen az Önök igénye szerinti kialakításban készítjük el a vállalat belső adminisztrációjához, kódrendszeréhez legjobban illeszkedő mérlegelő, raktárkészlet kezelő, adatfeldolgozó szoftvert.

A szoftveren folyamatosan nyomon követhetők a mérlegelt mennyiségek, a mérésekről anyagstatisztikák, raktárkészlet kimutatások, grafikonok, táblázatok készíthetők.

A mérleg a telepítést követően az Országos Mérésügyi Hivatal által hitelesíthető, a mérlegelt anyagmennyiségek joghatással bíró mérésnek minősülnek.