Referenciák

Tekintse meg korábbi munkáinkat

A teljesség igénye nélkül, számos hazai nagyvállalatnál biztosítottunk a mérlegelési feladatok megoldását. Folyamatosan jelen vagyunk szerviz, karbantartás és kalibrálási szolgáltatásunkkal az ügyfelek igényeinek megfelelően.

Magyar Cukor Zrt.

Hídmérleg készítés

Vasúti vágányhídmérleg ömlesztett árúk és darabárúk mérésére. A cukorgyár részére telepített 100t-s mérlegen érkezik be alapanyagként a cukorrépa és jelentős mennyiségű készárú kerül kiszállításra konténeres, raklapos kiszerelésben vasúti kocsikon. A járműpark figyelembevételével egyedi mérleghossz kiválasztásával olyan mérleget ajánlunk ügyfeleinknek, amin a mérlegelés a kocsik szétakasztása nélkül folyamatosan végezhető. Egy jól megválasztott konstrukcióval jelentős munkaidő és energia takarítható meg.

 

Savencia Formage & Dairy Hungary Zrt.

Szalagos tömegellenőrző

Ezek a mérlegek (Checkweigherek) a csomagolt termékek folyamatos (megállás nélküli) mérlegelését és kisorolását teszik lehetővé. A kisorolás történhet súlyhiba, vagy idegen anyag detektálása miatt is. A mérlegekhez tartozó adatgyűjtő szoftvereink, igény esetén akár minden egyes mért termékről eredményt tárol, az adatokból gyártási statisztikák, kimutatások készíthetők.

Nestlé Hungária Kft.

Tartálymérleg kalibrálás

Iparban, élelmiszeriparban gyakori feladatunk a mérlegcellákon lévő tartályok kalibrálása, pontosság ellenőrzése. Kisebb tartályoknál a közvetlen súly terheléses módszert alkalmazzuk. Nagyobb, akár 20t-s tartályoknál a saját fejlesztésű, NAH akkreditált, lehorgonyzó elven működő, etaloncellás összehasonlítással mérünk.

Intersnack Kft. (Chio)

Alapanyag bemérő, nyomonkövető rendszer

Sós pálcika mérlegelés, az alapanyagok bemérésétől a készárú zacskós kiszereléséig. A receptura alapú bemérés garantálja az állandó minőséget és gátolja a selejt gyártását. A teljes gyártási folyamatba épített mérlegek regisztrálják az anyagfelhasználást, a vezérlő szoftver feladata a nyomonkövetés, a raktári bevételezéstől a késztermék kiszállításáig.

Kapcsolat

Keresse bizalommal szakmai csapatunkat! Hozzáértő, sok éves tapasztalattal rendelkező kollégáink megválaszolják minden, a mérlegtechnikával kapcsolatban felmerülő kérdését!

iroda@metrinwest.hu

+36 (94) 343-345

9700 Szombathely, Zanati út 4. (Pálya u. felöl)

9700 Szombathely, Juhász Gyula u. 18.