Termékek 

Szuperlapos saválló mérlegek

Élelmiszeripari és technológiai mérésekre egyaránt javasoljuk a szuperlapos saválló mérőcsaládot.

A mérleg teherfelvevő teljes magassága 35 mm !

Ez a konstrukció lehetővé teszi, hogy a mérleg elé ill. mögé telepített rövid feljárókon keresztül a kerekes tároló konténereket a mérlegre könnyen fel lehessen gurítani. A mérőszerkezet készítésekor figyelembe vettük az alkalmazási körülményeket. A mérleg teherfelvevő az egyik oldalon a beépített fogók segítségével megemelhető, a tisztító karral alátámasztható. Ezzel a megoldással a mérleg alatt is könnyen megoldható annak takarítása, amely akár közvetlenül nagynyomású forró vízsugárral is történhet.

A mérleg konstrukció teljesen saválló anyagból készül így pára, nedvesség, és a közvetlen vízsugár ellen is védett. A mérőcellák, – melyek a terheléssel arányos elektronikus jelet juttatják el a mérőelektronika számára, – a Német Hottinger Baldwin Messtechnik GmbH által gyártott maximálisan nedvesség védettségűek.

Az alkalmazott mérőfejek az Önök kívánsága szerint a legszélesebb szolgáltatási skálát nyújtják. Kezdve a legegyszerűbb változattal, amikor a mérőfej digitális tömeg- kijelzéssel mutatja a mérlegre felhelyezett áru súlyát. A legfejlettebb változatnál a kocsi rágurítása után a mérőfej automatikusan öntapadós etikett címkét nyomtat, és a vállalati kommunikációs hálózaton keresztül jelenti a központi adatfeldolgozó számítógépnek a mérés sorszámát, a mérlegelt árú tömegét, dátumot, időpontot, anyagfajtát, valamit a kívánság szerinti további adatokat.

A mérleg a telepítést követően az Országos Mérésügyi Hivatal által hitelesíthető, amellyel a mérlegelt anyagmennyiségek joghatással bíró mérésűnek minősülnek.