Termékek 

Vasúti hídmérleg

Társaságunk a B-4000 típusú vasúti vágányhídmérleget alapul véve fejlesztette és engedélyeztette a MIW 120 T típusú elektronikus vasúti vágányhídmérleget.

A mérleghíd acél szerkezetű amely alá 8 dbelektronikus mérőcella kerül beépítésre. A mérőcellák egyenként 30 tonna terhelhetőségüek ezzel a mérleg a statikus terhelésekkel szemben kétszeresen túlméretezett. Azaz a 120 tonna mérőképességre hitelesített mérleg 240 tonna súly felvételére is alkalmas.

  • Az alapkivitelnél szerelt digitális kijelzőn a kezelőszemélyzet közvetlenül leolvashatja a mérlegelés eredményét.
  • Az alkalmazott mérőelektronikákhoz minden esetben közvetlenül csatlakoztatható az adatfeldolgozó PC. A számítógépen az Önök igénye szerinti kialakításban készítjük el a vállalat belső adminisztrációjához, kódrendszeréhez legjobban illeszkedő mérlegelő, adatfeldolgozó szoftvert.
  • A mérlegelt vasúti kocsikról mérlegjegy nyomtatható, a gyűjtött göngyölített adatokról anyagstatisztikák, kimutatások készíthetők.
  • A hídszerkezet, a mérőcellák és az erőhatárolók is mind robusztus, masszív kivitelűek, amelyek a Vasúti Hídszabályzat figyelembevételével méretezettek, kialakítottak.
  • A közvetlen alátámasztásos konstrukció a folyamatos és intenzív igénybevételt is teljesíti, emellett csökkentett karbantartási költséget jelent a hagyományos mechanikus ill. hibrid mérlegekkel szemben.

A hídmérleg kialakításánál figyelembe vettünk minden szempontot, a könnyebb kezelhetőség, üzembiztos kialakítás, modern konstrukció, hatósági előírások és nem utolsó sorban a költségkímélést is szem előtt tartva.

A mérleghíd rendelkezik az Országos Mérésügyi Hivatal, valamint a Közlekedési Főfelügyelet Vasúti Felügyeletének Építési és Üzembe helyezési engedélyével.

A mérlegalap elkészítéséhez pontos adaptált tervet, építészeti művezetést biztosítunk, igény szerint vállaljuk azonban a vágányhídmérleg telepítésével kapcsolatos összes gyártási, építési, kivitelezési, engedélyeztetési munkálat elvégzését is.